torstai 20. elokuuta 2009

Ystävät yhdessä

Jännä ( kuva Taija Jokela )

Viikon kohokohta oli ystävät yhdessä ry:n järjetämä match show Laakson kentällä. Hauskasti todellakin oli "ystäviä yhdessä", sillä Umanomia karvaisia ystäviä oli paikalla 7. Kyllä äiti Jännällä olikin hoitamista ja tervehtimistä kun kuusi lasta pyöri ympärillä.


Tässä äiti ja lapset ( kuva Taija Jokela )
Mukavana uutisena tapahtumassa kuulimme että aputassut kouluttavata Uman muistoksi nimikkokoiran. Tästä toivottavasti kuullaan jatkossa vielä lisää. Aputassujaen väkeä kävi tasaiseen tahtiin Jännää tervehtimässä, mamma on tulluksi tutuksi koiraksi heille vuosien yhteistyön myötä.


Lisää lapsia... ( Kuva Taija Jokela )
Lili pentueesta saatiin kauniisti täyteen koko 100% osallistuminen ( Hih, tällä on hyvä kehuskella, kun sisaruksia on vain kolme ) Paikalla oli: Lili, Onni ja Julle.
Tässä sisko ja sen veli ( vas. Onni ja Lili ) Kauniisti vierekkäin kuvassa.
Lili sai jossain vaiheessa lisänimen "koulukiusaaja", kun oli sitä mieltä että Onni-veikkaa pitää kouluttaa.Jonkun kerran olin itsekkin näkemässä kun Vihdissä kyläillessään Lili ojensi Onnia. Ei hän siinä hieno neiti kummemmin haukkunut tai karvojaan pörhistellyt, ei,ei....
Nätisti seurasi Onnia pihalla ja kun tilaisuus koitti, sivuttain tuuppasi vasten aitaa. Seuraavaksi painon siirtoa kohti jo alustavasti rutistettua veljeä. Siinä sitten seisoi Onni Lilin ja aidan välissä, kunnes lopulta poika huusi ihmisiä avuksi. Siinä vaiheessa Lili sitten lähti kävelemään naamallaan ilme: Mitähän kummaa tuo kaveri oikein huutaa????
Voisimpa melkein väittää että muualla kuin koiramailmassa tätä touhua kutsuttaisiin henkiseksi väkivallaksi. Nolottaa ihan tätä juttua kertoa, mutta nyt varmaan jokainen ymmärtää paremmin, miksi tällä kuvalla sisaruksista kauniisti vierekkäin on erityinen merkitys.


Lulu ja Jännä. Tämän kuvan jälkeen päätin vakaasti hankkia uuden kameran! Täytyyhän vika olla kamerassa kun kuvat ei onnistu ja puolet koiran nenästä puuttuu!

Lapsi -ja koirakehä oli todellinen menestys! Kolme jööttityttöä oli kauniisti kulkemassa kehässä. Ja kuultiimpa Piia Korisevan suusta muutamia kertoja lausahdus: Tässä on jo junior handler ainesta! Hienoa Vilho, Tuuli ja Inka!!

Tässä Vilho ja Lili odottelee omaa vuoroaanJa tässä Inka ja Peppi sekä Tuuli ja Titta


Tässä Tuuli ja Peppi lähdössä liikkeelle, takana odottelee tuttu koira, joka myös hauskasti nimeltään Peppi!


Tässä Janna ja valkoinen kääpiösnautseri Peppi lähdössä liikkeelle.


Ja lisää Pepin ja Jannan taidonnäytettä, eipä uskoisi kun tätä katsoo, että Janna ja Peppi ovat ensimmäistä kertaa kehässä. Tällä hienolla suorituksella tytöt sijoittuivat viidennelle sijalle! kerran vielä onnittelut Jannalle ja Pepille.


Reippaat lapsi- ja koira kisilijat: Tuuli ja Peppi, Vilho ja Lili sekä Inka ja Titta. Jookainen näistä kilpailijoista toi tullessaan kehästä koiralle ruokasäkin ja itelleen mukavat koirakortit


Innostuneena koirien sukulais tapaamisesta, jäi kamera pitkäksi aikaa laukun pohjalle, lopulta matkaan kuitenkin tarttuo muutama kuva, josta ei juurikaan kukaan tiedä kuka kukin on.....
Kiitos Taijalle kuvista, joita saatiin lisää sähköpostitse!


Visa rauhoittelee väsynyttä Liliä päivän päätteksi sylissään.
Kaikki päättyy aikanaan, niin myös tämä tapahtuma ja meidän oma pieni sukukokous. Toivottavasti pian taas tavataan ja Taijalle erityis kiitokset kun laitoit meille kuvia!
Meidän koirien jutut jatkuu taas piakkoin. Viikonloppuna matkaamme pr-juttuihin Kotkaan.....5 kommenttia:

 1. Kamerat on tätänykyä niin hitaita ettei ne pysy eläväisten gööttien perässä. Aina joltai puuttuu kuono tai häntä... ja oletko huomannut että päättömiä ihmisiä on myös liikkeellä... Meidän kamera tekee ihan tuota samaa ;0)

  VastaaPoista
 2. Juu, ja vika ihan oikeesti ON KAMERASSA:))

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi miten kivaa juttua täällä taas!! Vilho alkaa olla jo ihan kokenut händleri :). Tuo Lilin "koulukiusaaja"-nimitys on aika hyvä.... Rapsutuksia karvakuonolaisille ja terveisiä perheelle!

  VastaaPoista
 4. Ihana perhetapaaminen!
  Lili oli jo muutaman viikon ikäisenä päällepäsmäri ja veljet teki mitä sisko sanoi. Hyvä ominaisuus koiralle, jolla on Tärkeä Työ. :-)

  VastaaPoista
 5. Äidille ja isosiskolle terveisiä, että Pepin blogiosoite meni hännän mukaisesti kippuralleen. Uusi osoite löytyy täältä: http://kippurallaan.blogspot.com :)

  VastaaPoista