maanantai 10. elokuuta 2009

ENSIMMÄINEN NÄYTTELYPerheessämme suunniteltiin viime viikonlopuksi rauhallista mökki viikonloppua, mutta toisin kävi. Torstai iltana tuli puhelu Vihdistä. Postilaatikkoon oli kolahtanut kirje, josta selvisi että Jännä on ilmoitettu Turkuun Elonäyttelyyn launtaina 8.8 -09


No, mitäpä muuta kuin matkaan, jos kerran ilmoitettu on niin kyllä mennä pitää!

Jännitys näytelmähän siitä tuli. Matkassa oli onneksi paljon kokenut veteraani koira kun remmin toiseen päähän oli kiinnitetty ihminen joka ei koskaan ole ollut koiranäyttely kehässä. Kiitos kaikille ihanille ihmisille jotka antoivat meille selviytymis opastusta kehän reunalla!

Kehään mennessä tuomari Esko Nummisen sanat jäivät soimaan korviin: Kiitos kun toit tämän koiran näyttelyyn. Jännä kulki kauniisti omaan tottuneeseen tapaansa ja opetti minulle kehän salat. Lopputuloksena ROP ja Vet. ROP. Lopuksi kävimme vielä pyörähtelemässä isossa kehässä, josta mukaan matkaan jäi rutkasti kokemusta.

Mökillä mieleen tuli että eiköhän ole tapana kuvata koira rusetteineen näyttelyn jälkeen. Tässä Jännä vastaus moiseen kokeiluun: Takatassuilla potkitaan keraamista seinätaulua, pokaali kaadetaan kumoon ja pyöritään ruseteissa.... Namut syön myöhemminNo niin, se siitä, nauratta koko touhu!Nyt voisi siirtyä syömään sitä Vilhon leipomaa kakkua
Rankan päivän jälkeen on pääsätävä lepäilemään sohvalle, kyllä mökkeily on sitten mukavaa!

Ensi viikonloppuna matkataan vierailemaan kuulokoira leirille Lilin ja Jännän kanssa, mutta siihen asti otetaan rennosti!

7 kommenttia:

 1. Ihanaa Hanna että laitoit tytöille oman blogin! Elämä on yllätyksiä täynnä, saas nähä mitä posti jatkossa kuljettaa. Aina oppii uutta kun avoimin mielin kulkee. Titta lähettää onnittelut ÄITILLE ja terkut Lilille ja koko teidän perheelle! Pian nähdään.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun teillä on blogi! Ja onnea aivan valtavasti näyttelyssä menestymisestä (ja kehässä selviytymisestä) :-) Siitä se lähtee!
  Rapsutukset koirille!

  VastaaPoista
 3. Onnea roppi-Jännälle ja Hannalle kehässä selviämisestä! Jännä on kyllä koira, jonka kanssa on mukava esiintyä: kaunis ja hyvätapainen.
  (etsikö muuten Umaa kehänlaidalta?)

  Kivaa myös, kun teillä on blogi, josta voi käydä kurkkaamassa kuulumisia. Terveisiä myös Lilille ja kotiväelle!

  (Minna, koska Titta saa oman blogin?!)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kivaa, kun saatiin Pepin kanssa äidin blogi luettavaksi! Harmi juttu, kun Pepiltä meni näyttely sivusuun lonkkakuvassa ja hammaskivenpoistossa käytetyn nukutusaineen aiheuttaman 28 päivän näyttelykaranteenin vuoksi. Mietimpä vain mitä dopingia nukutus muka on ja voiko se muka vaikuttaa noin pitkään!?

  VastaaPoista
 5. Voihan ihanuus! Hienoa että meidän blogi on löytynyt, yritän sopivaan tahtiin päivitellä tekstejä. Kehä meni Jännältä hienosti, ei kovasti etsiskellyt reunoilta ketään. Minä omassa pienessä päässäin haluan kuitenkin uskoa että siellä se Uma oli meidän mukana ja apuna. Ja näin on varmasti jatkossakin :)

  VastaaPoista
 6. Upeeta Hanna!

  Hienosti teillä meni eka näyttely, siitä on hyvä jatkaa :)

  Ja kiva että Lilillä ja Jänöllä on nyt oma blogi, mukavaa seurailla tyttöjen kuulumisia!

  VastaaPoista
 7. Onnea hienosta näyttelypäivästä, ja aivan upeaa oli että löysin tämän blogin :)!! Kiva lukea kuulumisia.

  VastaaPoista