maanantai 5. lokakuuta 2009

mukavaa muistellaSyksy kun koittaa, tekee välillä mieli katsella kesäisiä valokuvia. Mukavasti kun menee ajassa hetken taaksepäin, huomaa ihmettelevänsä että mistä kaikki oikein alkoikaan....Minun piti palailla hetkeksi kesään, heinäkuuhun ja Luleån. Sieltä se kipinä taisi iskeä. Elinin treenikentällä, jonne pääsimme vierailemaan. Lili oli enemmänkin ihmeissään, meinasi kai että nyt on tuo ihminen lopullisesti seonnut. Pyllistelee pää putkessa ja houkuttelee kiipeämään mitä hulluimmille paikoille.
Kotoan piti pikimmiten etsiä paikka jossa pääsee harjoittelemaan agilityä, ja löytyihän se! Mukavia hetkiä on riittänyt ja samalla muutama estekkin opittu. Kepit on edelleen jotain mitä ei voi käsitää, niitä on ilmeisestikkin tarkoitus harjoitella läpi koko elämän ja siltikin onnistuminen on onnen kantamoinen......
Eipä siinä koiraparka mitään mahda, kun emäntä jostain innostuu. Mukana on mentävä. Nyt on takana kuukausi agility harjoituksia, eikä tarvitse enään Liliä houkutella menemään, on saanut saman kipinän kuin omistjansakkin. Parasta on tietenkin se, että palkkaa saa rutkasti, kun homma toimii!!!!


Kotipihalla on nyt muutama hassu keppi ( kaikki 3 kappaletta ) ja niitä harjoitellaan kävelylenkiltä tultaessa, Jännäkin ne muutaman mukavasti taitaa, on niitä tainnut harjoitella ennenkin. Muuten on vanha rouva lähinnä sitä mieltä että antaa kakaran humeltaa. Omalla tyynyllä mukavan pehmolelun kanssa on hurjasti hauskempaa.


Haaveilen kovasti saavani mökille oman pienen radan, jossa voidaan koirien kanssa touhuta. Katsotaan kuinka käy, isäntä pitäisi saada vielä vakuutettua siitä, että mökin, saunarakennuksen ja muiden sellaisten rakennelmien tekeminen ei ole kiireellistä kun emäntä ja koirat haluavat agility radan...... Jos jollakulla on hyvä idea miehen aivopesusta tämän asian suhteen, ehdotuksia vastaanotetaan!

2 kommenttia:

  1. Näyttää Hanna siltä että toi sun agi harrastus on pikkasen ns. lähtenyt lapasesta. Hahaa. Olen kuullut muiillekin käyneen. Tosin ei kaikki saa omaa rataa niinkuin Lili. Joku kaunis päivä sun miehes huomaa rakentavansa täyspitkää agilityrataa mökille vaikka ei aluksi ollenkaan halunnut sitä. Ja varo vaan, kohta saat tyytyä Jännän vauhtiin kepeillä kun miehes "luiskahtaa" lajin pariin ja vie sun puolesta Lilin reeneihin. Meillä Hurja Hertta kasvaa kauheaa vauhtia ja palaa halusta päästä pureskelemaan pienellä rokotiilin kalustollaan teitä kaikkia. Pian nähdään!

    VastaaPoista
  2. Joopa joo. Pahalta tää näyttää.... Odotellaan kovasti että tavataan teidän roko-diili. Ja nyt pitää tunnustaa että kokeilin keppejä pihalla Jännäkin kansa, on silläkin taito hallussa. Vois olla toi vanha ruova enemmänkin mun vauhtiin sopiva, pikku neidissä on niin kovasti intoa ja vauhtia...

    VastaaPoista