maanantai 19. lokakuuta 2009

JÄNNÄ 9 VUOTTA, 20.10.2009

Oli koirilla suuri kokous

Niitä tuli joukolla

jotkut tulivat julkisilla

ja jotkut omalla autolla


Mutta ennen kuin ne päästettiin

huoneeseen sisälle,

oli jokaisen laitettava

pyllynsä hyllylle.......

( Old Yorksdire Dog Poem, suom. Milla Koski 2001)

Otimme viikonloppuna varaslähdön, ja juhlimme porukalla Jännän 9-vuotis syntymäpäiviä. Mamma laittoi jo aikaisemmin tiedon "vastaanotosta" lapsillen ja saikin näin monta tassuttelijaa kyläilemään. Kiitos kaikille ihmisille, jotka ystävällisesti kyyditsivät karvaisia ystäviämme!Lauantaina paikalle pääsivät: Julle, Lili, Peppi, Titta, Lulu ja Hertta. Eli paikalla oli viisi lasta ja yksi lapsenlapsi. Onnilla oli menoja lauantaina, mutta suureksi iloksi Onnikin piipahti tervehtimässä äitiään sunnuntaina. Tässä poseeraavat vas. Julle (isukki) Jännä (mummo) ja Hertta (kaikkien sydänten murskaaja, joka kulki koiralaumassa kuin vanha tekijä, reipas pikku missi )Päivänsankari viisaana rouvana jätti parhaat palat, eli lahjojen avaamisen iltaan. Näin sai nauttia kaikessa rauhassa. Lili tosin tarkkaili vierestä hyvinkin asiantuntevasti ja oli heti tarvittaessa valmiina auttamaan


"Stressivapaa" Hertta, nukkuu kun nukuttaa. Ihailtavaa näin pieneltä koiralta, ihmisiä, tassuja ja kuonoja ympärillä, vaan ei haittaa!Mä alan kasns olla ihan puhki...... ( Titta)Ja kuinkas siinä sitten kävikään???


Lulua naurattaa nämä väsähtäneet sukulaiset, taidan mennä piiloon komeroon ettei tuo unihiekka pääse leviämään


Iltapäivällä kun kaikki vieraat olivat jo pikkuhiljaa väsähtäneet, taiteiltiin perhepotretti. Vasemmalta: Julle, Titta, Hertta, Peppi, Lulu, Lili ja Jännä ( toivottavasti nyt meni Titta ja Peppi oikein päin, tahtoo mulla mennä herkästi sekaisin)


Onni onnittelemassa äitiä sunnuntaina illalla.
Jännä poseeraaLämmin kiitos kaikille vieraille! Oli ihanaa nähdä kaikkia, toivottavasti saamme taas hyvän syyn tavata isolla porukalla uudelleen!


5 kommenttia:

 1. Ihanat synttärijuhlat!
  Ja rutkasti onnea Jänö-kullalle!!!

  Tosi ihanaa että perhe pääsee koolle aina välillä, Umakin varmasti iloitsee mukana siellä jossain.

  VastaaPoista
 2. Peppi ja Titta meni ihan oikein päin. :) Oli aivan ihanat synttärit ja Pepilläkin niin silmät loisti, kun sai taas peuhata kaikkien kavereitten, siskojen, äidin, isoveljen ja uuden pikku Hertta-vauvelin kanssa! Loppuilta ja melkein seuraava päiväkin meni sitten melkein nukkuessa - rankkaa puuhaa tuo juhliminen. ;)

  Nähdään taas pian kaikki! :)

  VastaaPoista
 3. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa...Hurja Hertta kertaili päivän tapahtumia untenmailla ja näkikin vauhdikkaita unia (haukahduksista, vinkumisesta, nytkähdyksistä ja vipatuksesta päätellen). Kiitos Hanna kun kutsuit meidät juhlimaan Jännää ja tapaamaan sukua. Kaikki koirat olivat silminnähden ilahtuneitä toistensa tapaamisesta.

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanaa! Herttakin oli päässyt tapaamaan mummua ja iskää. Harmi, että matka on niin pitkä, olisin muuten ilman muuta tullut. Nyt oli autoon laitettava viikonlopun aikana talvirenkaat alle, joten meiltä jäi väliin. Melli-Rölli-Merliini kuitenkin onnittelee ihanaa äitiään kovasti ja lähettää terveisiä kaikille. Tässä ajassa pojasta on tullut ihan uusi puoli esille. Eli se on alkanut leikkimään kuin pikkupentu. Peuhaa ja painii varsinkin kissan ja Samban kanssa. Samban kanssa muutenkin ovat ylimmät ystävykset ja hoitavat toisiaan antaumuksella. Ja tietty nukkuvat kylki kyljessä kiinni. Joten enemmän kuin hyvin menee!

  VastaaPoista
 5. Onnea ja pitkää ikää ihanalle Jänö-äiteelle!! Aivan upeita kuvia lapsista ja lapsenlapsesta :)

  VastaaPoista