perjantai 9. lokakuuta 2009

AA ja aa aa

Perjantai illan adrenaliini pamaus on nyt haettu Agi harjoittelu radalta! Hujaa menoa jälleen ( koiralla ). Viime kerralla Lilillä oli vielä vaikeuksia A-esteen kanssa, ei suostunut sinne menemään. Tassulla koski alareunaa ja siihen loppui. Nyt päässä jotain naksahti ja ekalla yrittämällä ylös ja alas ja LUJAA!!!!!!! VOU! En sitten ollut uskoa silmiäni kun A:ta juostiin varmaankin kymmenkunta kertaa vauhdillaasti ja mukavaa tuntui olevan. Viime viikolla vielä ajattelin että tässä kohtaa tehdään töitä ja kauanja tässä meidän aa aa. Jännän oma paikka,mukavasti patterin vieressä pehmoinen peti, sinne on kuljeteltu pehmoleluja, hyvä paikka nukkua ( paitsi öisin, jolloin tietenkin pitää olla jossain ihan muualla....)

Mutta ei hätää! Vilho ystävällisesti on ottanut tehtäväkseen lämmittää Jännän makuupaikkaa öisin. Aamulla poika kömpi hyvin tyytyväisenä aamupalalle olohuoneen nurkasta ja Jännä venytteli hyvin levänneenä meidän sängyssä.Mukavaahan tämä on vielä talvi aikaan kun on sängyssä Lili karvalakkina ja Jännä jalkojen lämmittäjänä, mutta kuinkahan tässä käy kun kesä koittaa?? Täytyy kai luottaa siihen että koirillakin tulee kuuma.......
2 kommenttia:

 1. Onkos Jänällä mitä näyttelysuunnitelmia tälle vuodelle ?
  Olis kiva jossain taas nähdä :)

  Käyppä myös meitä kurkkimassa http://maimai.vuodatus.net/
  Voinko linkittää teidät meun sivuille ?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Käympä kurkkimassa kuulumiset! Saat toki laittaa linkin sivuille. Jännän kanssa oli suunnitelmissa lähteä marraskuussa Turkuun, mutta hivenen on vielä tilanne auki. ( Vilho pelaa sählyä ja samana päivänä ottelut, joten täytynee käydä isännän kanssa vielä perheneuvotteluita... ) Kuitenkin joka tapauksessa ollan tulossa Messariin joulukuussa ja katsellaan pikkuhiljaa jo tuota kevät tarjontaakin. Omissa ajatuksissani oli että kun Tampereella tulee näyttelyitä, sinne varmaankin mennään, jotenkin tuntuu siltä, kun siellä tuli käytyä jokusen kerran Uman kanssa.( tuomarista viis veisaan... ) Eli eiköhän jossain päin törmätä?

  VastaaPoista